GEBOORTEKAARTJE ZELF ONTWERPEN

Verwachten jullie een kleintje? Wat een bijzonder moment: de geboorte van jullie baby. Het is begrijpelijk dat jullie dit van de daken willen schreeuwen en met iedereen willen delen. Daarnaast begrijpen we ook maar al te goed dat je wel een geboortekaartje wil dat écht persoonlijk is. Het gaat tenslotte om jullie gezinnetje! Een geboortekaartje zelf ontwerpen kan bij Loods de Raams. In ons assortiment vind je ook een collectie met geboortekaartjes welke je zelf kunt aanpassen, maar je kan ook het totale ontwerp zelf maken. Bij Loods de Raams kun je altijd rekenen op de mooiste ontwerpen en een fijne service. Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan helpen we je graag!

LOODS DE RAAMS

We hebben dus een standaard collectie met geboortekaartjes, maar je kunt ook je een geboortekaartje zelf ontwerpen. Het is belangrijk dat je meerdere mogelijkheden hebt, want hierdoor vind je altijd wel het juiste geboortekaartje. Je kunt ook kiezen voor een standaard geboortekaartje en hiervan de teksten, afbeeldingen en illustraties aanpassen, verwijderen of wijzigen. In het assortiment van Loods de Raams vind je de volgende categorieën:

GEBOORTEKAARTJES ZELF ONTWERPEN?

Bij Loods de Raams kun je inspiratie op doen door te kijken naar de bestaande geboortekaarten. Op deze manier kun je zelf kijken wat je precies wilt hebben en kun je het geboortekaartje zelf ontwerpen. Doordat we een zoekbalk op de website hebben, kun je ook sneller zoeken. Zoek bijvoorbeeld op roze of blauw en je krijgt alle kaarten te zien met deze kleuren. Weet je niet precies wat je wilt of hoe je het moet maken? Geen probleem: wij helpen je graag verder!

BESTEL BIJ LOODS DE RAAMS!

Wil je een geboortekaartje zelf ontwerpen? Bij Loods de Raams ben je aan het juiste adres! Bij ons profiteer je van een snelle levering. Je kunt bij ons een proefkaart bestellen voor maar €1,-. Dan kan je thuis rustig de kaart bekijken: het papiersoort, de kleuren en het totale plaatje. Ben je tevreden en is jullie baby geboren? Dan kun je de geboortekaartjes bestellen in de gewenste oplagen. Ideaal!